Értesítés - Népszámlálás 2021

Felhívjuk tisztelt lakosaink figyelmét, hogy május 3-tól június 13-ig községünkben is zajlik az asszisztált népszámlálás. Az alábbi térképen látható, hogy mely háztartásoknál regisztrál hiányt, tehát a népszámlálási ívet eddig ki nem töltő személyt a Statisztikai Hivatal. Egyes esetekben az állami regiszterekben fennálló hiányosságok okozzák azt, hogy több személytől várják az ív kitöltését, mint amennyien valósan ott élnek. ettől függetlenül kérjük kedves lakosainkat, vegyék fel a kapcsolatot községi hivatalunk dolgozójával a 031/5541236-os telefonszámon, akivel megbeszélhetik, hogy elírásról, vagy valós mulasztásról van-e szó.
Az elkövetkező napokban, hetekben népszámlálási asszisztensünk levélben/telefonon is felveszi a kapcsolatot az egyes érintettekkel időpontegyeztetés miatt. Az asszisztált népszámlálás a községi hivatalban lévő kontaktponton történik, ahova elég csak a személyazonossági igazolványt magukkal hozni.
A népszámláláson részt kell vennie minden, a község területén állandó lakhellyel rendelkező személynek, azoknak is, akik külföldi állampolgárok, de kaptak lakhatási engedélyt az idegenrendészettől.
A népszámlálási ív kitöltésének elmulasztása pénzbüntetést von maga után!
Köszönetünket fejezzük ki azon személyeknek, akik online töltötték ki a népszámlálási ívet, és azoknak is, akik május 3-tól már megjelentek a Községi hivatalban!
<< Všetky novinky
phone-squareenvelope-square