KULCSOD JÓL TELJESÍT!

KULCSOD JÓL TELJESÍT!
Községünk jól szerepel az idei online népszámláláson - 353 lakosunkból március 29-én reggelig 312-en töltötték ki az interneten elérhető kérdőívet!
Az alábbi térképen látszik, hogy a Statisztikai Hivatal szerint melyik háztartásban nem lettek még regisztrálva az ott élők (pirossal), valamint, hogy hol nem lett még minden ottlakó regisztrálva (sárgával).
Megjegyezzük, hogy a Statisztikai Hivatal és községünk adatai eltérnek, van ahol várják valaki regisztrációját, pedig ott már évek óta nem él senki - ezt utólag javítják majd a község adatai szerint.
Ettől függetlenül kérjük Önöket, ellenőrizzék, hogy mindenki, akivel egy háztartásban élnek, biztosan eleget tett-e állampolgársági kötelezettségének, és kitöltötte az online ívet. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a gyerekeik helyett is ki kell tölteniük az online népszámlálási ívet, mely elérhető a scitanie.sk vagy a nepszamlalas.sk oldalakon.
Azon lakosaink számára, akiknek nincs internethozzáférésük, természetesen biztosítjuk az asszisztált népszámlálást - a járványügyi helyzettől függően április végétől, május elejétől.
KULCSOD JÓL TELJESÍT! 1
<< Všetky novinky
phone-squareenvelope-square