Népszámlálás - felhívás

Kedves Lakosaink!
Mivel már csak néhány nap maradt hátra a népszámlálás végéig (már ami a lakosság általi kitöltést érinti), szeretnénk fokozottan felhívni az önök figyelmét arra, hogy információink szerint több olyan háztartás is van, ahol fiatal, internettel személyek élnek, azonban eddig nem töltötték ki az online kérdőívet. A Statisztikai Hivataltól kapott információk alapján elmondhatjuk, hogy sok esetben csak a család egy része töltötte ki a kérdőívet és vagy kiskorú gyermekük, vagy az idős szülők helyett nem teljesítették állampolgársági kötelezettségüket. Jelen pillanatban 286 lakosunk után került kitöltésre az online kérdőív. Felhívjuk az Önök figyelmét, hogy az asszisztált népszámlálást azok számára írta elő a Statisztikai Hivatal, akik nem rendelkeznek internettel, számítógéppel (pl. nyugdíjasok), mindenki másnak egyedül, vagy egy családtag, rokon, ismerős segítségével kell eleget tennie kötelességének.
Azok, akik már jelezték, hogy segítségre szorulnak majd, természetesen ezt a segítséget meg is kapják tőlünk április után.
Kérjük Önöket, töltsék ki a magyarul is elérhető kérdőívet a scitanie.sk vagy a nepszamlalas.sk oldalon, vállalják magyar anyanyelvüket, nemzetiségüket, és vallásukat is, hisz községünk további fejlődése szempontjából is sok múlik a népszámlálás eredményein!
<< Všetky novinky
phone-squareenvelope-square