Verejná vyhláška-Výzva/Oznámenie o vstupe-Hirdetmény/felhívás/értesítés

verejná vyhláška

poverenie

Hirdetmény

Ingatlan tulajdonosok

Kulcsod község

A társaságunk ( Zelená Dolina, s.r.o. társaság ) az alacsony feszültségű vezetékekről szóló 64/2017-es keretszerződés szerint, amely kelt 2016.12.16-án a Nyugat-szlovákiai Villamosművek megbízásából felszólítja az ingatlan tulajdonosokat a fák és egyéb bokrok eltávolítására, amelyek az Önök tulajdonában lévő földterületeken vannak és veszélyeztetik a villanyvezetékek és berendezések biztonságos és megbízható üzemeltetését.

Az alacsonyfeszültségű vezetékek, trafoállomások, bekötési pontok és berendezések karbantartásáról van szó.

Ha a fák és bokrok nem lesznek eltávolítva a munkálatok megkezdéséig a tulajdonosok által, akkor   az energetikáról szóló törvény 11 § 3 bekezdése értelmében ezzel az értesítéssel közöljük, hogy az eltávolításhoz szükséges ideig jogosultásgunk van az érintett telkekre belépni. A fák, bokrok eltávolítását jelentsék be közvetlenül a Nyugat-szlovákiai Villamosművek címére.

A munkálatok megkezdése a Nyugat-szlovákiai Villamosművek igényei szerint van betervezve.

Ezen felül kérjük bejelenteni, hogy mint a fa tulajdonosának, a faanyagra,amely eltávolításra kerül van-e igénye. Ellenkező esetben a szemétgazdálkodási törvény szerint lesz elszállítva és feldolgozva.

Előre is elnézésüket kérjük az ideiglenes tulajdonjogi korlátozásért és köszönjük a türelmet és együttműködést.

Ez a közlemény az eljárás résztvevőinek hirdetmény útján lesz közzétéve és 30 napon keresztül kifüggesztve a község hivatali hirdető tábláján.

<< Všetky novinky
phone-squareenvelope-square